Children

Bisnes (0)

" NI JE PESAN SAYA.."

Dlm bisnes online, ramai org gagal bkn sbb dia xde rezeki, tak pandai, takde bakat, takde ilmu, TAPI...

" RAMAI ORG GAGAL SBB DIA BERPUTUS ASA"

Org2 yg berjaya dlm bis online ni, sama juga dgn org yg bjya dlm bidang2 lain, IAITU..

"MEREKA TAKKAN BERPUTUS ASA! MEREKA "BUAT SAMPAI JADI".."

itu juga pesan suami kpd saya.

" NEVER GIVE UP! ANDA TAKKAN GAGAL SELAGI ANDA TAK BERPUTUS ASA"

Nak ikut, ikut.. Taknak ikut sudah :)

Passion (0)

Cara untuk berjaya dalam bisnes ada banyak. Tapi salah satu favorite saya adalah:
Passion.

Tak semestinya kita passionate pasal produk kita. Tapi kita kena ada passion tentang bisnes yang kita buat. Steve Jobs bukan student Teknologi. Elon Musk bukan seorang astronauts atau automotive engineer.

Saya pula belajar pondok sahaja dulu. Menjahit bukan pandai sangat.Tapi ada passion terhadap industry yang saya ceburi. Tak semestinya kena pandai repair computer baru nak buat bisnes computer.Dapat sesuatu?

Nur Atiqah Othman

Director LQ Muslim Collection Sdn Bhd

  • Created By : 04-Sep-2015
  • Write By: adminlq
  • Published In: ROOT
  • Hits: 882
  • Comment: 0

Jangan putus asa...

  • Created By : 23-Mar-2016
  • Write By: adminlq
  • Published In: ROOT
  • Hits: 739
  • Comment: 0

Cara untuk berjaya dalam bisnes ada banyak. Tapi salah satu favorite saya adalah:
Passion.

Tak semestinya kita passionate pasal produk kita. Tapi kita kena ada passion tentang bisnes yang kita buat. Steve Jobs bukan student Teknologi. Elon Musk bukan seorang astronauts atau automotive engineer.

Saya pula belajar pondok sahaja dulu. Menjahit bukan pandai sangat.Tapi ada passion terhadap industry yang saya ceburi. Tak semestinya kena pandai repair computer baru nak buat bisnes computer.Dapat sesuatu?

Nur Atiqah Othman

Director LQ Muslim Collection Sdn Bhd